top of page

YURTİÇİ SEYAHATLER

Güncelleme tarihi: 31 May 2020

Yurtiçinde yapmış olduğum bazı seyahatlerden fotoğraflarım ve izlenimlerim bu sayfalarda ...


Öncelikle sitenizi yayınlayın sonra direkt olarak canlı sitenizin masaüstü veya mobil sürümünden giriş yapın. Blogunuzun yönetici haklarına sahip olabilmek için Wix hesabınızla giriş yaptığınıza emin olun.





Blogunuzu ve yazılarınızı canlı web sitenizden yönetebilirsiniz. Bunun için blogunuza Wix hesabınızla giriş yapmanız yeterlidir.





Artık gönderileri yazmaya, düzenlemeye ve yönetmeye hazırsınız. Bir Yazı Oluştur'a tıklayın, yazınızı yazın ve Yayınla'ya tıklayın. İşte bu kadar. Artık tüm okuyucularınız bunu görebilir. Ayrıca, yazılarınız için yazılan tüm yorumları da yönetebilirsiniz - kullanıcılarınızın neler yazdıklarını görün, beğenin, silin ve daha fazlasını yapın. Bir yazı üzerinde çalışırken yazınızı bitiremez ve daha sonra devam etmek isterseniz, yazınızı bir taslak olarak kaydedin. Buna sonra geri dönebilir ve istediğiniz zaman yayınlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken buraya gitmek: Profilim> Taslaklar.

7 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

İSKEÇE FESTİVALİ 2017

https://youtu.be/BnsMl2-rVTI Fotoğraflar ve Müzik bana aittir.

Oradan Buradan Şuradan .....

Uzun yıllardır gezerim ve fotoğraf çekerim, artık sizlerle paylaşma zamanının geldiğini düşünerek bu bloğu hazırlamaya karar verdim, umarım beğenirsiniz.

bottom of page